Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite


TERIMA KASIH KEPADA SAHABAT HANDAI DAN ADIK-ADIK

Dipetik daripada :
Forum Gerak Reformasi

Terima kasih yang tidak terhingga diucapkan kepada semua sanak saudara, handai dan taulan serta adik-adik yang mendoakan saya.

Alhamdulillah saya sudah sihat. Bermakna Allah swt. merestui perjuangan saya hambanya, dan juga saduara semua yang bijaksana. Kita bersua semula. Fahamilah wahai si penjenayah – Amin Sapiro masih panjang umur. Pun, seribu “aminsapiro” ada ditengah-tengah rakyat banyak.

Kita berdepan dengan garis sempadan yang sama, antara kita dengan puak penjenayah. Allah swt. Maha Mengetahui siapa yang salah dan siapa yang benar. Perjuangan kami semata-mata “menegakkan Keadilan dan menumbangkan Kezaliman”. Tetapi perjuangan “pengkhianat” adalah “menegak Kezaliman dan menumbagkan Keadilan”.

Kita akan rujuk perjuangan dan iltizam kita kepada berpandukan Al-Quran dan Sunnah. Pasti Allah swt Maha Mengetahui untuk memihak kepada siapa. Kegigihan ini saja sebagai senjata kami penegak semangat. Akan kami perjuangkan hingga kiamat. Pastikan setiap orang dari anda berjuang sama-sama seiringan dengan satu peranan dan satu matlamat.

“TANAHAIR INI TIDAK AKAN DIJAJAH LAGI, WALAU OLEH BANGSA SENDIRI….”!!

Amin Sapiro
(BEKAS ahli UMNO atas Pagar Berduri)


        Ke atas

Diterbitkan oleh : Tranung Kite Cyberlink Millenium 2000
Laman Web : http://tranungkite.tripod.com/ dan Email : dppkd@hotmail.com