Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite


Rayuan DSAI ditolak - Satu lagi bukti KEZALIMAN

Mahkamah Rayuan yang membuat keputusan "TERPANTAS DI DUNIA" yang dilaporkan oleh : Marzuki Mazlan (Laman Reformasi/Mahazalimtwo); telah menolak rayuan yang dibuat oleh DSAI adalah satu lagi bukti KEZALIMAN Mahkamah, Kerajaan BN dan Kepala ****nya@L********** 'alaih.

Apa lagi kita sebagai rakyat Malaysia ini boleh kata? boleh buat? Hanya nak kata "apa boleh buat" ??? Hanya nak terus BERFORUM melalui Internet ? Teruskan "Perhimpunan Aman" melaungkan "REPORMASI" membantah KEZALIMAN Kerajaan BN dan KERAKUSAN PM@Mahafiraun?????Apakah ini sudah memadai, sudah mencukupi, sudah dikatakan melakukan sesuatu usaha?

Yang rakyat kata, dia taknak dengar, melainkan dia nak suruh rakyat dengar apa saja yang dia kata. Yang rakyat buat semua dia kata tak betul, melainkan dia nak paksa rakyat kata betul apa saja yang dia buat. Bila rakyat kata "apa boleh buat" dia kata kita harus bersyukur. Bila kita setakat terus BERFORUM melalui Internet, dia jadikan bahan rujukan untuk melakukan sesuatu TINDAKAN kenakan kita balik. Bila kita cuba TERUSKAN PERHIMPUNAN AMAN dia terus tak benarkan permit dikeluarkan, dia kata kita adakan PERHIMPUNAN HARAM lalu dia ambil kesempatan membantai dan menyeksa rakyat melalui kekuatan ANJING-ANJING nya. Dia tetap MENGGANAS, tapi rakyat juga yang dapat gelaran PENGGANAS yang dikatakannya melakukan KEGANASAN. Walaupun sebenarnya HAIWAN PEMANGSA yang ganas itu adalah mereka, kita yang menjadi mangsa ini pula diCHOP sebagai Haiwan Ganas.

Yang kita tak buat, dia kata kita buat, walaupun sebenarnya yang buat itu adalah dia dan konco-konconya. Nampak gaya kita ni. Buat kena, tak buat pun kena juga. Kita buat secara AMAN dia kata GANAS walaupun yang ganas itu sebenarnya puak dia.

PUN KITA NAK DIAM JUGA?????

PUN KITA HARUS BERSABAR JUGAK KER?????

TIDAKKAH DAYUS KITA INI NAMANYA?????

Kita KATA "LAWAN TETAP LAWAN" !!!!! Namun kita terus kena BULI saja nampaknya.

Hai! BUNTU....BUNTU...BUNTU...

Dalam kebuntuan fikiran ini, yang terlintas dikepala saya ialah Allahyarhamuh SDR. ROSLI DOBI.

Bukan menghasut.... tapi kalau dah buntu, hilang sabar orang Melayu terkenal dengan AMOK nya, mati berjuang untuk KEADILAN dan menentang KEZALIMAN dan KEMUNGKARAN boleh digolongkan dalam SYUHADA.

Ya ALLAH berilah kami PERTUNJUK dan KEKUATAN dalam menghadapi segala cabaran ini dan engkau TUMPASKANLAH KEBATHILAN dan gantikannya dengan KEADILAN DAN KEBENARAN serta bantulah kami dalam menghadapi MUSUH- MUSUH MU, AMIN YA RABBAL 'ALAMIN!

Masih(KAH) dapat bersabar,

AZHARI(s)
300400


        Ke atas

Diterbitkan oleh : Tranung Kite Cyberlink Millenium 2000
Laman Web : http://tranung.tripod.com/ dan Email : dppkd@hotmail.com