Klik untuk balik ke Laman Tranung Kite UMNO
PEROMPAK
WANG
RAKYAT !


HENTIKAN KERJA BODOH ANDA WAHAI POLIS !!

Semalam sebanyak 11 laman reformasi telah diserang dipercayai oleh anjing-anjing upahan Mahathir yang begitu terdesak akibat pendedahan kegagalan operasi mereka di Kg Medan minggu lepas. Sandiwara yang sampai sangggup mengorbankan nyawa rakyat yang tak berdosa itu rupanya telah dapat dicium dan didedahkan dengan berkesan di laman-laman pro reformasi menyebabkan mereka begitu marah dan meradang. Ketua Polis Selangor sampaikan terpaksa membuat laporan polis akibat pendedahan tersebut. Sangat ironi bilamana polis terpaksa dan dipaksa menjadi anjing suruhan oleh si tua bangsat itu demi memanjnagkan hayat kekuasaannya yang semakin mereput itu. Setelah gagal mendapatkan sebarang bukti dengan penangkapan Ezam, mereka terpaksa mengorbankan nyawa rakyat pula. Subhanallah. Kejam apakah namanya ini?

Rakyat jangan pula terkejut dan harap waspada selalu dengan sebarang kemungkinan yang bakal dicetuskan oleh manusia keparat itu. Parti-parti komponen BA diharap tidak cepat melatah dan bertindak agresif apabila penggunaan nama Islam akan diharamkan dalam persidangan Majlis Raja-Raja minggu depan. Sebarang kesilapan dan tindakan agresif oleh kita akan digunakan sebaik mungkin oleh Si Jahannam itu untuk mengisytiharkan darurat demi memastikan beliau akan terus dapat berkuasa sampai mati dan selamat dari tindakan undang-undang oleh PM yang baru nanti.

Kepada anjing-anjing Mahathir yang berkubu di BUkit Aman, anda berhentilah dari melakukan perbuatan sia-sia anda dengan menceroboh laman-laman reformasi semata-mata kerana marah dan geram akibat tragedi Kg Medan. Sekalipun anda berjaya memusnahkannya untuk sehari dua, tetapi kalian tak mungkin dapat menghapuskan semangat kental yang ada pada kami semua. Kami hanya akan berhenti jika si Mamak Puaka itu mampus atau disumbat ke dalam jel !! Sampai bila kalian mahu menjadi hamba abdi dan anjing suruhan si Mamak Sial tu wahai polis-polis bodoh ? Ada akal kasi makan anjing lagi baik daripada berterusan menjadi musuh rakyat itu. Sudahlah begitu, dikutuk dan disumpah seranah oleh rakyat membuatkan anda tak akan hidup senang dan berkat di dunia dan akhirat. Sepatutnya ada di kalangan kalian yang berani menembak Mamak Puaka itu. Biar dia mampus baru aman negara ini.

PERCAYALAH ! SELAGI POLIS SANGGUP MENJADI ALAT POLITIK MAHATHIR, KREDIBILITI POLIS TAK AKAN WUJUD LAGI DI MATA RAKYAT !!

Yang Amat Terbakar,
Cucu Datuk Bahaman
(maaf, tak dapat menulis rasional kali ini sebab teramat marah)


        
Ke atas  Balik Menu Utama    Tarikh artikal diterbitkan : 19 Mac 2001

Diterbitkan oleh : Lajnah Penerangan dan Dakwah DPP Kawasan Dungun, Terengganu
Laman Web : http://tranung.bizaddress.net/ dan Email : dppkd@hotmail.com